TENENANALYSE

Tenen analyseren is een wetenschappelijk onderbouwd kennissysteem!

Een tenen analyse verschaft je meer duidelijkheid in jezelf en je eigen processen.

De grondleggers zijn Imre en Margriet Somogyi. Geboeid in het verhaal achter de tenen hebben zij duizenden tenen met elkaar vergeleken. D.m.v. de stand en vorm van de tenen kon het gedrag en karakter van iemand gelezen worden Het resultaat was verbluffend.     

Ik geef zowel mondelinge als schriftelijke consulten. Afstand is dus geen probleem. Je kunt mij dan een digitale foto opsturen van de voorvoeten die je neemt op een contrasterende ondergrond (zie foto hierboven).     

Ook is het mogelijk om een relatieconsult te laten doen. 
 Door het consult leert men elkaar beter begrijpen. Doordat men elkaar beter leert begrijpen. Leert men meer wederzijds begrip voor elkaar te ontwikkelen.    

Ik verzorg workshops bij u thuis of een buurtvereniging. Ik werk met groepen van minimaal 4 personen. U leert de basisbegrippen kennen van het tenen lezen. U leert de vormen en standen kennen van uw eigen tenen, en leert ze daarna ook herkennen bij uw partner, kinderen, vrienden en kennisen, etc.

Tenen gaan voortaan nooit meer onopgemerkt aan u voorbij.Tenslotte eindig ik met een kort consult voor alle deelnemers. Bij groepen groter dan 10 personen is dat te tijdrovend. Ik ben aangesloten bij de stichting FuDaRe Nederland.    

Tenen analyseren:

  • persoonlijk consult
  • relatieconsult
  • hulp bij opvoeding
  • beroepskeuze
  • workshops